UTOMHUS - MÅLARE LERUM & PARTILLE

Målare Lerum & Partille

Vi kan ge karaktär och utseende på din fasad. Vi arbetar med alla olika typer av fastigheter, nya till gamla. Vi har 60 års erfarenhet som företag och över 250 års erfarenhet av målning hos personalen. Vi jobbar med olika typer av färger och kan rekommendera den typen som kommer göra din fasad levande. Vi har flera olika typer av fabrikat och kan hitta det du söker efter, givetvis arbetar vi enbart med kvalité som gör att livslängden blir så lång som möjligt. Vi på Kent P tar alltid ansvar för våra arbeten och det kan vi göra för resultatet blir bra.

Här demonstrerar vi några enstaka projekt vi har gjort under åren. Vi har goda referenser och är det något ni undrar över tveka inte att kontakta oss.

Våra tjänster

Läs mer om byggnadsvård

Läs mer om tapet

Läs mer

Läs mer

Vi är verksamma inom: Målare Kungälv & Göteborg | Måleri

  1. Målare Kungälv
  2. Målare Göteborg
  3. Målare Partille
  4. Målare Kungsbacka
  5. Målare Jonsered
  6. Målare Lerum
  7. Målare Stenkullen
  8. Målare Alingsås

Givetvis även i omnejd, är det några tveksamheter var inte rädd för att kontakta oss.

Under alla år som företaget har funnit har vi varit med om dom flesta olika typer av fasader. Vi vet hur olika träslag reagerar på olika typer av färger. Vi kan rekommendera er till rätt val som håller många, många år.

När du skall måla om din fasad tveka inte att kontakta oss. Vi kan fasader och om inte bara orden säger det till dig så hoppas vi att vårat rykte gör det. Med 60 års erfarenhet som företag och 250 års samlade kunskaper tror vi inte, vi vet att vi kan hjälpa dig till bästa resultat.