MÅLARE PARTILLE & GÖTEBORG

Vi är verksamma som Målare Göteborg & Lerum, Partille, Alingsås med omnejd.

Målare Partille & Göteborg: Vi på Kent P Måleri har över 60 års erfarenhet på att ta hand om alla slags material på byggnader. Vi vet hur vi skall ta hand och förvara olika K-märkta fastigheter, vi kan renovera och snygga till saker från äldre tider som ser helt tidsenligt ut. Vi kan hjälpa till med planering, projektering och utförande.

Många gamla kunder är återkommande för att dom har upplevt den kvalité och yrkesstolthet vi har på Kent P. Vi håller oss konkurrens kraftiga och lämnar alltid starka anbud. Är det något ni vill få ett pris på tveka in att kontakta oss.   

Våra tjänster

Läs mer om byggnadsvård

Läs mer om tapet

Läs mer

Läs mer

Vi är verksamma som målare inom följande. 

  1. Målare Partille
  2. Målare Lerum
  3. Målare Alingsås
  4. Målare Göteborg
  5. Målare Kungsbacka
  6. Målare Kungälv
  7. Målare Stenkullen
  8. Målare Gråbo

Så vi har demonstrerat på bilderna har vi arbetat på väldigt många projekt. Vi har även underlag från hela projekt från början till slut. Vi kan få det resultatet det siktar efter, ge oss bara en beskrivning hur du vill att det skall se ut så gör vi det till verklighet.

Våran personal har arbetsbilar och vi har ett kontor i Stenkullens industri område. Där kan vi hantera olika trä konstruktioner som behöver bevaras eller behandlas. Vi har även många olika typer av medel som behövs för arbetet där som en central position.

Ni är mer än välkomna att komma ner och besöka våran verkstad om ni vill innan projektet drar igång. Så kan vi visa hur vi brukar lägga upp det, hur vårt lager system fungerar och vad det är du kan förvänta dig av oss förutom en riktigt bra resultat.

Målare Partille & Göteborg