MÅLARE GÖTEBORG

Vi är verksamma som Målare Göteborg & Lerum, Partille, Alingsås med omnejd.

När det kommer till inomhus målning är det viktigaste underarbetet. Man talar gärna om målningen men det är spacklingen som skiljer ett bra resultat mot ett dåligt. Vi har över 60 års erfarenhet som företag och över 250 års erfarenhet på företaget. Vi vet vilken typ av material som behövs för att göra ditt projekt till det bästa. Behövs det spärr målning, bred spackling och vilken typ av spackel som skall användas. Låt arbetet bli det bästa genom att anlita oss. Vi kan underlag och vi vill visa dig hur ett riktigt proffsigt arbete ser ut.

Här kommer vi demonstrera arbeten som vi har utfört efter kundernas behov. Vill du att vi skall ta fram den bästa lösningen eller har du redan valt vilka behandlingar som du vill göra? Var lugn vi hjälper dig vilket fall som helst med vår kunskap och målning. Bli en av våra nöjda kunder, välkomna in i ljuset.

Här demonstrerar vi arbeten som är utförda av oss.

Våra tjänster

Läs mer om byggnadsvård

Läs mer om tapet

Läs mer

Läs mer

Vi är verksamma inom:

  1. Målare Lerum
  2. Målare Partille
  3. Målare Göteborg
  4. Målare Kungsbacka
  5. Målare Kungälv
  6. Målare Jonsered
  7. Målare Alingsås
  8. Målare Stenkullen

Tveka inte att kontakta oss vid några fundering.

Målare Lerum & Göteborg ditt Måleriföretag

Vi arbetar även inom omnejd på varje ort så skulle det vara något tveka inte höra av er till oss.

Bilderna kommer uppdateras mer och mer inom kort. Är det något ni gärna hade velat så som referens jobb på plats eller på bilderna tveka inte att fråga. Vi har inte lagt ut bilder på allting utan dom som vi anser passa till hemsidan. Vi har flera referenser som Målare Göteborg, Målare Lerum, Målare Alingsås, Målare Partille. Efter som vi har varit verksamma så många år har vi väldigt många återkommande kunder.