MÅLARE KUNGSBACKA & GÖTEBORG

Målare Kungsbacka & Göteborg vi gör alla typer av installationer av tapet. Mönsteranpassning eller inte, så är vi rätt företag för att göra dina tapeter rätt.
Här kommer vi demonstrera många olika arbeten som vi har utfört.

Möjligheterna att göra varje rum unikt med tapeter är ”limit less”. Rätt val av tapet kan höja varje utrymme och göra din hus till ett hem.
Man kan skapa trevliga miljöer och zoner.

Istället för kakel i ett kök kan man välja en passade tapet, man kan sätta en glas ruta framför är ett sätt att lösa så inte tapeten förstörs. Men kan välja en snygg tapet som har ett motiv en karta, ett flygplan eller egentligen är möjligheterna oändliga. Fråga oss vi när du behöver hjälp, vi kan både rekommendera tapet eller köpa tapet åt dig.

Våra tjänster

Läs mer om byggnadsvård

Läs mer om tapet

Läs mer

Läs mer

Vi är verksamma inom.

  1. Målare Kungsbacka
  2. Målare Göteborg
  3. Målare Partille
  4. Målare Lerum
  5. Målare Jonsered
  6. Målare Alingsås
  7. Målare Stenkullen
  8. Målare Kungälv

Tveka inte att höra av er till oss om ni har frågor. Klicka här

Så vi har demonstrerat på bilderna har vi arbetat på väldigt många projekt. Vi har även underlag från hela projekt från början till slut. Vi kan få det resultatet det siktar efter, ge oss bara en beskrivning hur du vill att det skall se ut så gör vi det till verklighet.

Våran personal har arbetsbilar och vi har ett kontor i Stenkullens industri område. Där kan vi hantera olika trä konstruktioner som behöver bevaras eller behandlas. Vi har även många olika typer av medel som behövs för arbetet där som en central position.

Ni är mer än välkomna att komma ner och besöka våran verkstad om ni vill innan projektet drar igång. Så kan vi visa hur vi brukar lägga upp det, hur vårt lager system fungerar och vad det är du kan förvänta dig av oss förutom en riktigt bra resultat.

Målare Partille & Göteborg